Megjelenéseink
Dining Guide 2024. október: Harmóniában a természettel
Harmóniában a természettel A Séf és a Kertész, vagyis Horváth Gábor és Török Patrícia organikus kertjében a különleges zöldségekkel és…
Dining Guide 2025. március – Otthoni komposztálás A Séf és a Kertésszel
Otthoni komposztálás A Séf és a Kertésszel „Végignézni és asszisztálni ahhoz a természetes folyamathoz, amelynek eredményeként a sokféle kerti és…
Zöld birodalmat hozott létre a Szentendrei-szigeten Gábor és Pati
Pati szenvedélyesen szereti a növényeket, Gábor évekig egy csúcsétterem konyhafőnöke volt. A sors keze kellett, hogy egymásba szeressenek, és megteremtsék…
A bor.hu beszélgetett Gáborral 2022. április 28-án
Gábor borokról, ízekről, bor-étel párosításokról mesél a bor.hu magazinban.
– 2021. szeptemberében a Borsmenta magazin számolt be a Borirodában tartott borvacsoránkról
A teljes cikk megtekintéséhez kattints ide! (a link a borsmenta.hu külső oldalára fog navigálni, ahol elolvashatod cikkünket!)
A Képmás magazinban megjelent riport, 2021. január 28
Neked elmesélem – A séf és a kertész A kertet, a földet és a termést nem érdekli az a világ,…
Magyar Konyha Top 100 Termelő, 2020. december
Mindig szerettük a Magyar Konyha magazint forgatni a szakmaisága és a sokoldalúsága miatt, így most különösen nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy…
TV2, Poggyász magazin, 2020. október
A TV2 Poggyász magazinja felfedezte a Szentendrei-szigetet, és hozzánk is ellátogattak – ahogy több mint százharmincan ti is megtettétek az…
Kiskegyed, 2020. október
A Kiskegyed újságírójának, Gönczi Annamáriának még sikerült a beköszöntő özönvíz előtt elcsípnie az utolsó kellemes őszi hétvégét, és meglátogatott minket…
Marie Claire Travel különszám, 2020. szeptember
A Marie Clair magazin feltett minket magyarországi íztérképére a szerintük 10 fontos állomás közé, ahova érdemes az országban ellátogatni.
