Miért válassz minket?

Miért válassz minket?

Mert saját magunk termesztette vegyszermentes zöldségeket használunk

Termékeink alapját a saját kertünkben vegyszermentesen termesztett zöldségek adják, ezzel garantáljuk az alapanyagok kiváló, általunk ellenőrzött minőségét.

Mert a termékeink tartósítószer- és adalékanyagmentesek

Termékeink egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószereket és adalékanyagokat, csak hőkezeléssel tartósítjuk őket. Felbontás nélkül tárolva akár egy évig is fogyaszthatók. Felbontás után természetesen hűtőben tartandók.

Mert krémjeinket vegánoknak is ajánljuk

Jelenleg elérhető termékpalettánk minden terméke alkalmas a vegán étrendbe illesztésre, hiszen semmiféle állati eredetű anyagot nem tartalmaz.

Mert készítményeinket laktóz- és gluténérzékenyek is fogyaszthatják

Termékeink sem glutént, sem tejterméket nem tartalmaznak, így az ezekre érzékeny vásárlók is nyugodt szívvel fogyaszthatják.

Mert egészséges termékeink sokoldalúan felhasználhatók

Egészséges zöldségkészítményeinket fogyaszthatod tésztán feltétként, friss pékárura vagy pirítósra kenve, friss, ropogós  zöldségek mártogatósaként, vagy húsok, halak, sajtok mellé köretként. Mi magában is szoktuk kanalazni! 😉

Mert villámgyorsan összedobhatsz belőle egy reggelit, egy ebédet vagy egy vacsorát

Zöldségkrémjeinkkel néhány perc alatt egészséges és könnyű fogásokat készíthetsz. Ebben receptötletekkel is segítünk!

Mert testközből nézheted meg, hol és hogyan termesztjük a zöldségeinket és a fűszereinket.

A bejelentkezéssel történő kertlátogatások alkalmával megmutatjuk, hol és hogyan termesztjük a zöldségeinket és a fűszernövényeinket, és sok érdekességet is hallhatsz tőlünk a növényekről, a termesztésről és a felhasználásról. Sőt, amellett, hogy a termékek kóstolására is lehetőséged van, vendégül is tudunk látni.