Korábbi Események

Tavaszváró MiniSVÉT – március 25.

Már annyira készülünk a tavaszra, hogy meg is van az első olyan tavaszköszöntő időpont, amit együtt tölthetünk veletek - ehhez már csak az kell, hogy ti is eljöjjetek! Március 25-én, szombaton ismét lesz MiniSVÉT gasztrofesztivál stílusos vidéki barátaink részvételével (ott lesz a Rosinante mellett a Kistücsök, a Nomád, a Macok és a Páskom Cottage is), … Continue reading Tavaszváró MiniSVÉT – március 25.

Újévi pezsgős vacsora

Az idén is pezsgős vacsorát készít Gábor az új év köszöntésére! A vacsoraestre a Rosinante Fogadóban kerül sor, amelyre négyfogásos menüsorral készülünk:   Vendégfogadó falatok: Házi májas, crostini Tökmagos-krémsajtos fánk Vacsoramenü: Pácolt lazac és kaviárja, capris ricotta, fürjtojás Pankós pecsenyekacsamáj, krémes paszternák, fűszeres zellerkompót, zöldalma Mangalicakaraj, színes lencseragu, ropogós malacfül, csicsókagraten Ruby csokoládés-málnás mille feuille, … Continue reading Újévi pezsgős vacsora

Kertlátogatás

A Séf és a Kertész surányi kertje Labdarózsa utca 16., Pócsmegyer

Csoportos, kóstolófogásokkal és frissítőkkel kísért kertlátogatás a Séf és a Kertész surányi kertjében. A program részletei itt olvashatók: https://asefesakertesz.hu/csoportos-es-egyedileg-szervezett-kertlatogatasok-kostolofogasokkal/ A jelentkezéseket e-mailben kérjük a résztvevők nevének megadásával: info@asefesakertesz.hu. A levél beérkezését követően egyeztetjük a további részleteket.

6HUF