Ez az étel a csillagánizsos ízesítés miatt lehetne akár ázsiai ihletésű is, de a homoktövis, a mogyoró és a csipkebogyómag-olaj nem csak a tétet emeli, hanem az ízvilágát is a közelünkbe hozza.

A homoktövis igazi delikát. Nem a megszokott sütőtökíz köszön itt vissza: vibrálnak a savak, klasszikus késő őszi-téli ízeket és színeket érzünk és látunk kóstolásakor, amit az apróra tört és pirított mogyoró tesz gazdagabbá.

A savai  miatt kitűnően alkalmas frissen sült hal kísérőjeként. Lazackaviárral és főtt tésztával fogyasztva is különleges vacsorát tálalhatunk, akár egy pohár pezsgő mellé is. A friss, krémes sajtok, nudlik mellé vegetariánusoknak javasoljuk.

 

1 500,- Ft

 

 

Leírás

Összetevők:

sütőtök* (85%)

bio homoktövis püré (2%)

mogyoró (2,5%)

vöröshagyma*

hidegen sajtolt napraforgóolaj

csipkebogyómag-olaj

csipkebogyós balzsamecet

kakukkfű

csillagánizs

chili*

citromlé

*Vegyszermentes gazdaságunkból

Tartósítószer- és adalékmentes termék!