Ezúttal az amerikai kontinens középső és déli fertályát célozzuk meg. A bolíviai koriandernek is nevezett, azon a vidéken széles körben elterjedt, nálunk gyakorlatilag MÉG 🙂 ismeretlen fűszernövény, a quilquiña határozott irányt szab az ízeknek, pedig az alapmártásban többek között fahéj és szegfűszeg is fő a kevés chili mellett.

Karakteres íze miatt egy komolyabb steak tökéletes kísérője, de megér egy kísérletet egy frissen sült kacsamell is, húst nem fogyasztók számára pedig a quinoából készült langyos saláta, a nyári fejtett bab, illetve ahogy mi próbáltuk legutóbb Dancsecs Ferivel ;), kecskesajtos burgonyagombóc lehet kitűnő választás.

 

Ár: 1 755,-

5 darab vásárlása esetén az ár 1 650,- /db.

A mennyiségi kedvezmény többféle termék vásárlása esetén is érvényes!

Leírás

Összetevők:

paradicsom* (95%)

quilquiña (0,7%)

koktélparadicsom*
vöröshagyma*

olívaolaj

vörösborecet

paprikamagolaj

fokhagyma


fahéj

szegfűszeg

babérlevél*

koriandermagű

római kömény

kakukkfű*

chili*

 

*Vegyszermentes gazdaságunkból

Tartósítószer- és adalékmentes termék!