Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nyáresti vacsora a kertben 2024. 07. 12. – BETELT!

július 12 @ 18:30 - 22:00

2024. július 12-én, pénteken este 18:30 órai kezdettel kerül megrendezésre surányi kertünkben az idei első szabadtéri NYÁRESTI VACSORÁNK a szokásos ’kertből-az-asztalra’ jelleggel. A fogásokhoz a zöldségeket és a zöldfűszereket, mint mindig, ezúttal is vegyszermentesen gondozott kertünkből gyűjtjük be, így garantáljuk az alapanyagok lehető legmagasabb minőségét.

Mivel az idén tavasszal elkészült a vendégtér melletti kis nyári konyhánk, a fogások befejezésére és tálalására már itt kerül sor, így akár ti magatok is figyelemmel kísérhetitek az elkészítés néhány lépését, a szállongó illatok pedig önmagukért beszélnek majd!

Mi már nagyon izgatottan várjuk, ez ugyanis az egyik kedvenc programunk a kertben, és bízunk benne, hogy – ha még nem jártál nálunk ilyen programon – neked is elnyeri a tetszésedet! Ha pedig már jártál nálunk, szeretettel várunk ismét – elvégre a finom ízekből és a csodás hangulatból sosem lehet elég!

A vacsora ára 19 000,-/fő, menüjét pedig az alábbiakban találod:

Nyáresti vacsora 2024. 07. 12.

Ha szeretnél részt venni a vacsorán, kérjük, ezt e-mailben jelezd nekünk (info@asefesakertesz.hu), mi pedig válaszlevélben megírjuk neked a további teendőket.

 

Részletek

Dátum:
július 12
Időpont:
18:30 - 22:00

Helyszín

A Séf és a Kertész surányi kertje
Labdarózsa utca 16.
Pócsmegyer, 2017 Magyarország
+ Google Térkép