Hát eljött a nyár utolsó napja Ahogy ez a tavasz indult, nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok minden történik ezen a nyáron! Még szerencse, hogy a zöldségek nem voltak tisztában a kialakult helyzettel, és úgy tették a dolgukat, mintha mi sem történt volna!

Ahogy reméltük, sokan eljöttetek hozzánk és megnéztétek, hogyan nőnek, fejlődnek és teremnek a növények, kóstoltatok belőlük, jókat beszélgettünk, a tavasszal született cicák is felnőttek és gazdára találtak, a termékek pedig csak készülnek és készülnek…

Ráadásul a nyár méltó lezárásaként helyet kaptunk a megújult BBC GoodFood – a Világkonyha szeptemberi számában, úgyhogy ha esetleg már ismeritek a termékeinket, de szeretnétek többet megtudni a hátterükről, arról, hogy hogyan gazdálkodunk és hogyan készítjük őket, olvassátok el a velünk készült riportot – és persze minden mást is a magazinból, tele van érdekességekkel! Köszönjük a beszélgetést Nimila Áginak és a szuper képeket PIXELTASTERnek!