Mindig szerettük a Magyar Konyha magazint forgatni a szakmaisága és a sokoldalúsága miatt, így most különösen nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy a magazin szerkesztősége alig több mint egy évvel azután, hogy belefogtunk életünk nagy kalandjába – amelynek annak idején az indulásáról is beszámoltak -, beválogatott minket a Top 100 hazai termelő közé – hogy még véletlenül se felejtsük el, milyen magasra tettük magunknak a lécet

A magazin szerkesztői előszavának ugyanis épp azok a kulcskifejezései, amik a magunk által magunk számára kitűzött út legfontosabb jelzőkövei: a minőség, a fenntarthatóság, a makacs kitartás, a szívós munka, a bizalom és a hitelesség, vagy éppen a közvetlen kapcsolat a termelővel, az adalék- és tartósítószermentesség, illetve kedvencünk, a farm-to-table koncepció.

Köszönjük a magazinnak, hogy benne lehetünk ebben a színes csapatban – és ha már színek: a zöldség-gyümölcs szekció nyitófotóján is a kertünk zöldségei pompáznak!