Csoportos és egyedileg szervezett kertlátogatások kóstolófogásokkal

Csoportos és egyedileg szervezett kertlátogatások kóstolófogásokkal

A népszerű 2020-as tavaszi-nyári kertlátogatások hagyományát folytatva 2021-ben és 2022-ben továbbra is nyitva áll a Séf és a Kertész kertjének kapuja a gasztronómia, a természet és az organikus növénytermesztés iránt érdeklődő látogatók számára.

Időről időre közzéteszünk olyan időpontokat, amikor komplex, 2,5–3 órás program keretében kóstolófogásokkal és frissítőkkel kísért kertlátogatásra nyílik lehetőség a Szentendrei-sziget szívében fekvő, vegyszermentesen, a természettel összhangban gondozott kertünk meglátogatására.

A látogatás során bejárjuk a kertet a citrusokkal és mediterrán növényekkel övezett pihenősaroktól a fóliasátron és a zöldségágyásokon keresztül a fűszerkertig, számos zöldséget, fűszert és ehető virágot megkóstolunk, pihenősarkunkban pedig több kisebb fogásból álló kóstolómenüvel és házi készítésű frissítőkkel kínáljuk vendégeinket. Pati mesél az organikus növénytermesztés rejtelmeiről, és megmutatja a faj- és fajtagazdag, színpompás ágyásokat (20-25 paradicsomfajta, 6-7 padlizsánfajta, 15 paprikafajta, 6 bazsalikomfajta, stb.), különleges és egzotikus növényeiket, Gábor, a vezetése alatt Gault&Millau Év Étterme díjjal kitüntetett mádi Gusteau étterem egykori séfje pedig betekintést ad a megtermesztett növények konyhai felhasználásának praktikáiba, és a kóstolófogásokon keresztül megmutatja, hogy a leghétköznapibb zöldségekből is pompás, komplex, akár hús nélküli fogásokat lehet varázsolni.

A látogatások során lehetőség van a termékeink megkóstolására és megvásárlásra is, illetve ha van éppen elérhető friss terményünk vagy cserepes növényünk, azok is megvásárolhatók.

A nyilvános kertlátogatásokat 10–25 fő számára tudjuk megszervezni, előre meghirdetett időpontokban. A kisebb-nagyobb csoportok (baráti, családi társaságok, céges csapatépítők) számára egyedileg szervezett látogatások részleteinek és költségeinek egyeztetésére e-mailen (info@asefesakertesz.hu) keresztül van lehetőség.

A 2022-es szezon még hátralevő időpontjai (délelőtt 10 óra):

július 16. – BETELT

július 23. 

július 30.

augusztus 6. – BETELT

augusztus 20. – BETELT

augusztus 27.- BETELT

szeptember 3. – BETELT

szeptember 11. – BETELT

A program díja 2022. november 1-től 8100 Ft/fő.

Gyerekeknek 6 éves kor alatt ingyenes a program, 6 és 10 éves kor között pedig 50% kedvezményt biztosítunk.